Over Nancy

Mensen laten groeien,
op persoonlijk en professioneel vlak.
Dat is mijn drijfveer.

De wil om mezelf te verbeteren of veranderen, heeft me in het verleden vaak in de weg gezeten. Met een burnout als gevolg. Hoe meer ik wilde verbeteren, hoe verder ik van mezelf af kwam te staan.

Inmiddels weet ik dat ik niet hoef te verbeteren om in mijn (werkende) leven te blijven groeien. Alles wat ik nodig heb, is mezelf.

Nu doe ik niets liever dan mensen helpen om ook de kracht van zichzelf te vinden.

Ik ben Nancy Boogaard-Vijverberg, getrouwd met Lars en moeder van twee opgroeiende meiden. Als geboren en getogen Westlandse herken ik me in de Westlandse niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit. Zeker twee en soms drie keer per week vind ik het heerlijk te sporten. Ik doe aan bootcamp, tennis en hardlopen. Vooral dat laatste helpt me om mijn gedachten op een rijtje te zetten en inspireert me iedere keer weer. Na een rondje hardlopen heb ik volop nieuwe idee├źn.

Het zal je niet verbazen dat ik graag mensen om me heen heb. Van familie en vrienden word ik gelukkig, net als van het zonnetje en de frisse buitenlucht.

Mijn praktische aard
zie je terug in mijn werk.

Ik combineer dit met een sterk luisterend vermogen en de kracht om snel tot de kern van een probleem te komen. Van daaruit werk ik naar een concreet doel. Dingen mogen best een beetje zweverig zijn, als ze maar helpen in de praktische aanpak, als je begrijpt wat ik bedoel ;).

Ik kom uit de zakelijke wereld waar ik in diverse mensgerichte functies heb gewerkt. Van intercedent, naar salesmanager, naar uiteindelijk loopbaancoach en trainer. Ik heb in deze tijd allerlei bedrijven van binnen gezien en medewerkers met diverse achtergronden gecoacht en getraind. Mijn interesse in gedrag en liefde voor het laten groeien van mensen maken me in deze rol als een vis in het water. Als loopbaancoach en trainer help ik anderen groeien in hun persoonlijke ontwikkeling en loopbaan.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Noloc als erkend loopbaanprofessional. Ik maak veel gebruik van en ben opgeleid in NLP methodieken, die ik combineer met aangepaste technieken uit de praktijk.

Benieuwd naar de rest van mijn loopbaan? Check gerust mijn LinkedIn profiel.

Wat zeggen anderen over mij...

"Nancy is een betrokken en ervaren coach, aan wie je je vragen toevertrouwd en met wie je kunt sparren over loopbaanvragen als: Hoe nu verder? Ook als trainer weet zij op een interactieve en respectvolle wijze thema's aan te snijden waarmee ze mensen boeit. Een groepsproces groeit en versterkt de individuele deelnemers onder Nancy's begeleiding zodat het vaak naar meer smaakt."
Marty Lulofs